Second Hand Munkagépek

Új és használt gépek széles skáláját forgalmazzuk. A gépek és ipari berendezések kereskedelmi közvetítésében profeszionális szolgáltatásokat kínálunk.

CITESTE MAI MULT -

Hidraulikus bontókalapácsok és bontási munkagépek (Törőgépek)

Cégünk partnerkapcsolatban áll a Soosan Heavy Industries hidraulikus kalapácsokat gyártó céggel, amelynek kiválló minőségü és magas ellenálló képességű gépeit sikeresen használják számos területen.

CITESTE MAI MULT -

Talajfúrók

A Soosan STD lánctalpas hidraulikus fúrótorony platformsorozata egy csúcskategóriás fúróberendezésként lett kifejlesztve, megbízható kalapácsokkal ellátva, a kőbányákban való robbantások előkészitéséhez, valamint egyéb civil alkalmazásokhoz is.

CITESTE MAI MULT -

Munkagépek tartozékai

Cégünk széleskörű tartozékokat és kiegészítőket kínál a munkagépekhez. Tanácsadást bíztosítunk a munkagépekhez megfelelő tartozékok kiválasztásában valamint az általunk kínált kiegészítők […]

CITESTE MAI MULT -

Ajánlatot kérek

Bővebb információért töltse ki az alábbi űrlapot
Rólunk

Cégismertető

Cégünk 2006-ban alakult és fő tevékenysége az építőipari valamint munkagépek kereskedelmi közvetítése.

Mivel gazdag tapasztalattal rendelkezünk az építőipari és munkagépek szakmai ismeretének területén, az ügyfeleink számára magas szakmai szolgáltatást és megfizethető, előnyös árakat kínálunk. Üzleti partnereink számára ugyanakkor ajánlunk:

  • tanácsadást a megfelelő munkagépek és az ehhez kapcsolódó tartozékok kiválasztásában
  • a termékek rendeltetési helyére való szállítását, az árutovábbítás folyamatának megszervezését
  • speciális szervizszolgáltatásokat
  • tartalék alkatrészek beszerzését és értékesítését
  • finanszírozási, lízing (leasing) vagy a banki kölcsönökre vonatkozó dokumentációk elkészítését.

Szolgáltatásaink igénybevételével Önnek a legrövidebb idő alatt minőségi valamint a legelőnyösebb szolgáltatásokat kínáljuk, gondosan kiválasztott, megfelelő termékeket az Ön üzleti tevékenységének munkakörülményeihez, valamint terjedelmes, pontos műszaki adatokat, leírásokat és a tartalék alkatrészekhez való hozzáférhetőséget úgy a cégünk mint partnereink közreműködésében.

Soosan Auger Torque Esco